Gratis schatting - Fundament

Fundament

Fundament Vastgoed

EEN HUIS VERKOPEN, HOE BEGIN IK ERAAN?

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We geven je een realistisch beeld van wat je mag verwachten bij de verkoop. We praten je niet naar de mond maar geven onze eerlijke inschatting van de waarde en de verkoopbaarheid van jouw woning. Krijgen wij hierna jouw vertrouwen om een koper te zoeken? Prima! Dan vliegen we erin.

 

We maken een volledig verkoopdossier op en bundelen hierin alle wettelijk verplichte en relevante informatie om kandidaat-kopers vlot te woord te staan (epc, elektrische keuring, stedenbouwkundig uittreksel, bodemattest, vorige eigendomstitels, enz.). Correcte en volledige informatie wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.

AANDACHT, AANDACHT!

Door onze professionele fotografie wordt je woning aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw in beeld gebracht.
Via verschillende kanalen plaatsen wij vervolgens jouw woning in de kijker. Vanuit onze zeer commercieel gelegen kantoren in Harelbeke en Lauwe bereiken we de brede regio Zuid-West-Vlaanderen.

 

Nu start onze zoektocht naar de ideale koper. We bezichtigen, bemiddelen, onderhandelen, overtuigen en sturen bij waar nodig. Ons doel? Een koper vinden binnen een redelijke termijn en aan de best mogelijke voorwaarden. Zodat we uiteindelijk tot tevredenheid van alle partijen een perfect afgeronde overeenkomst op papier kunnen zetten om deze aan de notaris te bezorgen.

NO CURE, NO PAY

Fundament huldigt steeds het principe ‘geen verkoop = geen kosten’. Indien wij toch niet de ideale koper zouden vinden, dan ben je ons niets verschuldigd. Net dit principe is jouw garantie dat wij alles in het werk stellen om ook jouw eigendom verkocht te krijgen!

Fundament-80

Vraag een gratis schatting aan

Uw gegevens

Gegevens van uw woning