Vlot uw huis, appartement of bouwgrond verkopen? Gratis schatting door Fundament Immo Service in Harelbeke en Lauwe

Fundament

Fundament Vastgoed

Te Koop. Verkocht. Tevreden.

Vanuit onze twee kantoren in Harelbeke en Lauwe, willen we een herkenningspunt en een baken van vertrouwen zijn. We weten wat er leeft op de huizenmarkt in de brede regio Zuid-West-Vlaanderen. 

We zijn letterlijk de boy and girl next door en zijn dan ook jouw eerste en enige aanspreekpunt

 

Fundament is de stevige sokkel waarop je kan bouwen en vertrouwen. Het is de onzichtbare basis waarop alles steunt. En hoewel wij - Brecht en Stephanie - het gezicht zijn van Fundament, is wat achter de schermen gebeurt en aanwezig is, de solide onderbouw die alles draagt. En dat is onze service, onze vakkennis en onze passie voor het vak.

 

 

 

home-52

Correcte schatting en transparante communicatie

Het fundament van een vlotte samenwerking is vertrouwen en transparantie. Fundament zal dan ook geen onrealistische prijzen inschatten om toch maar die verkoopopdracht te krijgen. Onze job stopt niet zodra de opdracht is getekend. Dan pas begint hij.
pin-check

4 handen op één buik

Stephanie en Brecht zijn Fundament en vormen een goed geolied team dat de eigen portfolio door en door kent. We nemen jouw dossier zélf in handen zodat je niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt.
handshake

Passioneel/Professioneel

Makelaar zijn, da's een vak. En daar zijn we fier op. We bereiden elk dossier dan ook tot in de puntjes voor. Verkoper en koper kunnen in alle vertrouwen rekenen op onze service en vakkennis. We blijven altijd professioneel , maar de passie en de emoties die bij de verkoop van een huis komen kijken, zijn onze brandstof. Die passie weten onze klanten te appreciëren.

Verkopen via Fundament?

Verhuren via Fundament?

shirt-buttons

Wij zorgen voor de opmaak van een volledig verkoopsdossier. Alle relevante informatie wordt verzameld en gebundeld om kandidaat-kopers vlot te woord te staan. (EPC, keuring elektriciteit, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingen enz...)

pin-check

Affichering in onze twee zeer commercieel gelegen kantoren. Uw eigendom wordt geafficheerd in onze etalages te Harelbeke (Marktplein 29) en Lauwe (Lauweplaats 12).

sign-open

Uw verkoop wordt publicitair ruimschoots ondersteund via verschillende kanalen. Enerzijds wordt geadverteerd op het internet:

Anderzijds publiceren wij uw woning ook in de geschreven media:

exchange

Uw verkoop krijgt steeds een persoonlijke opvolging en afhandeling. Elk dossier wordt persoonlijk begeleid van bij de te koopstelling tot aan het verlijden van de Notariële akte.

handshake

Fundament huldigt steeds het principe 'Geen Verkoop = Geen Kosten'. Indien wij er toch niet zouden in slagen om uw woning te verkopen, dan bent u ons niets verschuldigd. Net dit principe is uw garantie dat wij alles in het werk zullen stellen om ook uw eigendom verkocht te krijgen!