Fundament

Fundament Vastgoed

Met de deur in huis

Met 2 zeer commercieel gelegen kantoren in Harelbeke en Lauwe zijn wij als vastgoedmakelaar actief in de brede regio Zuid-West-Vlaanderen.

 

De ervaring heeft ons geleerd dat een geslaagde verkoop enkel tot stand kan komen als er vertrouwen is tussen alle partijen: Verkopers, kopers en… de vastgoedmakelaar zelf. 

 

Onze slagzin luidt dan ook: ‘Met de deur in huis’. Deze no-nonsense aanpak is gesteund op 3 belangrijke punten:

home-52

Realistische schattingen

Wij lokken geen verkopers met loze beloftes, maar zorgen voor een vlotte verkoop door een correct prijsadvies te geven.
pin-check

Transparantie is een must!

Zonder uitzondering staan alle prijzen én adressen geafficheerd . Dit is namelijk het eerste wat een kandidaat-koper wil weten. Volledige info krijgen wekt vertrouwen.
handshake

Persoonlijke opvolging

Alle communicatie en opvolging van de verkoop verloopt via één en dezelfde persoon.

Verkopen via Fundament?

Verhuren via Fundament?

shirt-buttons

Wij zorgen voor de opmaak van een volledig verkoopsdossier. Alle relevante informatie wordt verzameld en gebundeld om kandidaat-kopers vlot te woord te staan. (EPC, keuring elektriciteit, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingen enz...)

pin-check

Affichering in onze twee zeer commercieel gelegen kantoren. Uw eigendom wordt geafficheerd in onze etalages te Harelbeke (Marktstraat 60) en Lauwe (Lauweplaats 12).

sign-open

Uw verkoop wordt publicitair ruimschoots ondersteund via verschillende kanalen. Enerzijds wordt geadverteerd op het internet:

Anderzijds publiceren wij uw woning ook in de geschreven media:

exchange

Uw verkoop krijgt steeds een persoonlijke opvolging en afhandeling. Elk dossier wordt persoonlijk begeleid van bij de te koopstelling tot aan het verlijden van de Notariële akte.

handshake

Fundament huldigt steeds het principe 'Geen Verkoop = Geen Kosten'. Indien wij er toch niet zouden in slagen om uw woning te verkopen, dan bent u ons niets verschuldigd. Net dit principe is uw garantie dat wij alles in het werk zullen stellen om ook uw eigendom verkocht te krijgen!

shirt-buttons

Wij zorgen voor een correcte afhandeling van elk verhuurdossier door:

  • Een juridisch sluitend huurcontract 'op maat'
  • Bewijs dat de huurwaarborg geblokkeerd werd
  • Bewijs van verzekering huurdersaansprakelijkheid
  • U ontvangt de eerste maand huur bij ondertekening van het huurcontact
  • Wettelijk verplichte registratie van het huurcontract
  • Desgewenst kan optioneel een plaatsbeschrijving worden opgemaakt (tegen meerprijs)
handshake

Fundament huldigt steeds het principe 'Geen Verhuur = Geen Kosten'. Indien wij er toch niet zouden in slagen om een geschikte huurder te vinden, dan bent u ons niets verschuldigd. Net dit principe is uw garantie dat wij alles in het werk zullen stellen om een correcte huurder aan te brengen!

sign-open

Affichering in onze twee zeer commercieel gelegen kantoren. Uw eigendom wordt geafficheerd in onze etalages te Harelbeke (Marktstraat 60) en Lauwe (Lauweplaats 12).

 

Daarnaast wordt ook geadverteerd op het internet.

Bent u van plan om uw woning binnenkort te verkopen of bent u gewoon benieuwd naar de huidige marktwaarde

Contacteer ons gerust voor een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom! Wij beloven snel een afspraak in te plannen. U kan er tevens op rekenen dat wij in alle discretie te werk gaan.